Ledstiernan - portföljbolag expanderar!
2005-07-04

"Ledstiernans portföljbolag MMG expanderar via dotterbolagen Star! och Showtime med ca 400 000 abonnenter i Norge

Nöjeskanalen Star! och filmkanalen Showtime är från och med idag med i det analoga basutbudet hos Canal Digital Kabel TV i Norge. Detta innebär att Star! når totalt ca 2 miljoner hushåll och Showtime ca 800 000 hushåll i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Från och med idag blir Star! och Showtime tillgängliga för ytterligare ca 400 000 hushåll i Norge. Kanalerna har vunnit ny mark i och med att tilldelas en kanalplats i det nya Grundpaketet hos norska Canal Digital Kabel TV. Grundpaketet är framtaget efter omfattande kundundersökningar som resulterade i att 5 nya kanaler välkomnades i utbudet, däribland Star! och Showtime.

"Kanalvalet bekräftar att vi satsat rätt i utformningen av en nischad, lättillgänglig filmkanal som Showtime och en nöjeskanal som Star! med allt om film, musik och modevärlden.", säger Ignas Scheynius VD, NonStop Television.

Star! är en nöjeskanal som går bakom kulisserna på nöjesbranschen med nyheter, dokumentärer och
talkshows om film, musik och mode. Star! - it's all about entertainment!

Showtime är en nischad filmkanal som visar de senaste årtiondenas succéer av action, thrillers, science fiction och annan spänning. Showtime - nonstop action!

Från och med idag kommer Star! och Showtime att dela kanalplats hos Canal Digital Kabel TV där Star! sänder nöjesprogram på dagen (06:00-18:00) och Showtime visar actionfilmer på kvällen och natten (18:00-06:00).

För mer information kontakta:
Johanna Torstenson, Pressansvarig, NonStop Television AB
Telefon: 08-673 99 43, mobil: 070-754 99 43, e-post: johanna.torstenson@millenniumgroup.se
www.nonstop.tv


Om Millennium Media Group (MMG)
MMG är ett mediaföretag inom förvärv och distribution av film- och TV-rättigheter. www.millenniumgroup.se"
 
« Tillbaka