Tarantech lanserar Netoutlet
2005-06-17

Tarantech lanserar idag, i samarbete med Scribona, den nya webbutiken Netoutlet, se www.netoutlet.se

Från hemsidan:

"Om oss

Netoutlet är övertygade om att kunder söker de bästa priserna på både produkter och tjänster och detta tillsammans med en bekväm leverans. Därför har Netoutlet i samarbete med Scribona, Wallit, skapat en svensk "e-handelsfabrik" som ger kunden en säker och trygg hantering - från beställning till leverans direkt från distributörens lager. Affärsmodellen ger möjlighet till att hålla lägre priser
Vi är som en "outlet" ska vara - en marknad med massor av märkesprodukter. Det sortiment vi har idag kommer att utökas och förändras med tiden.
Netoutlet har under många år jobbat med att förfina och automatisera hanteringen av produkter och tjänster för att möta en mer krävande slutkundsmarknad. Snabba leveranser, beställningar registrerade vardagar före 15.00 expedieras samma dag och levereras i regel inom 1-2 dagar. Möjligheten till utökade leveranstjänster, t.ex. avemballerat finns.
Välj själv hur du vill betala. Antingen via direktbetalning (utan kortavgift, billigare för kunden) eller med kort (med kortavgift, något dyrare för kunden). Vi presenterar de avgifter som krävs för en ärlig och tydlig prisbild. Vi vill ge dig valet och möjlighet att kunna köpa märkesprodukter till "outletpriser" tillsammans med en bekväm leverans.
Vi ger mer:
Samma varor lägre priser - alltid tusentals märkesprodukter i samarbete med
Scribona. Billigast i Sverige?


Bekväma och flexibla leveranstjänster. - levererat och avemballerat osv.
I samarbete med DHL, Svenska Posten, Best bud m.fl.


Full kontroll genom hela leveransflödet - från beställning till leverans. Certifierad
och kvalitetssäkrad leverans och installation. Klicka här för mer information

Netoutlet.se ägs av Tarantech AB, org.nr: 556553-3022."
 
« Tillbaka