Addnode: Nytt, och mycket positivt, partnerskap
2016-02-25

"Addnode Group tecknar nytt PLM-partnerskap med marknadsledande lågpriskedjan ÖoB

Runsvengruppen, ägare av den marknadsledande lågpriskedjan ÖoB, har valt TechniaTranscat, ett dotterbolag till Addnode Group, som strategisk partner för implementation av ett Product Lifecycle Management-system (PLM) . PLM-systemet kommer effektivisera verksamheten, möjliggöra fortsatt expansion och ett bredare produktsortiment för ÖoB.

Runsvengruppen, som driver över hundra ÖoB-varuhus i Sverige har valt en PLM-lösning baserat på en systemplattform från Dassault Systèmes. PLM-systemet levereras av Addnode Groups dotterbolag, TechniaTranscat, som blir en strategisk partner för leverans av programvaror, support- och underhållstjänster.

Runsvengruppen har identifierat ett PLM-system som en viktig drivkraft för vidare tillväxt och för att förbättra möjligheterna till ett bredare sortiment. PLM-lösningen kommer att upprätta en infrastruktur som möjliggör en global hantering och kvalitetssäkring av leverantörer, sortiment och produkter.

- ”Vi valde TechniaTranscat som vår PLM-partner baserat på deras starka kompetens inom PLM för detaljhandeln och deras lokala närvaro”, säger Peter Adell, IT-chef på Runsvengruppen.

- ”Samarbetet med Runsvengruppen validerar TechniaTranscat och plattformen från Dassaualt Systèmes som den marknadsledande PLM-leverantören för detaljhandeln”, säger Jonas Gejer, affärsområdeschef för Addnode Group PLM."
 
« Tillbaka