Addnode: Förnyat och utvidgat avtal
2016-01-26

"Addnode Group förnyar avtal med tysk industriledande biltillverkare värt 75 miljoner kronor

Addnode Groups dotterbolag, Technia Transcat, en av Europas ledande systemleverantörer av Product Lifecycle Management-lösningar (PLM), har förnyat avtalet med en tysk industriledande biltillverkare. Det estimerade ordervärdet är cirka 75 miljoner kronor och löper över tre år.

TechniaTranscat har levererat produkter och tjänster till den tyska biltillverkaren under flera år. Det förnyade avtalet inkluderar flera tjänster för optimering av det existerande PLM-systemet. Avtalet, som är en utvidgning av tidigare avtal, inkluderar utvecklings-, förvaltnings-, supporttjänster och utbildning. Merparten av tjänsteleveransen sker enligt en Service Level Agreement-modell (SLA).

- ”Det här är ett starkt bevis på vår leveranskapacitet och kunskap inom PLM-segmentet samt vår positionering inom fordonsindustrin i Tyskland”, säger Jonas Gejer, VD TechniaTranscat och affärsområdeschef Addnode Group PLM.

- ”Tyskland är en intressant marknad med en kraftig tillväxt under de senaste åren. Förvärvet av Transcat PLM förra året var ett medvetet steg i att positionera oss som ett ledande PLM-företag. Det här avtalet är ett starkt kvitto på styrkan i vårt erbjudande och ett erkännande av vår branschkompetens”, säger Staffan Hanstorp, VD och koncernchef Addnode Group."
 
« Tillbaka