Addnode: Viktig order!
2013-05-29

"Addnode Group har fått omfattande order från ÅF

Cad-Q, ett dotterbolag till Addnode Group, har fått en omfattande order från teknikkonsulten ÅF avseende licenser och underhållsavtal för CAD- och BIM-programvara. Ordern är en direkt följd av det exklusiva samarbetsavtalet avseende Autodeskprodukter och tillhörande tjänster som ingicks tidigare i år mellan Cad-Q och ÅF.

Ordern som löper över tre år omfattar hela ÅFs samtliga CAD- och BIM-licenser avseende Autodesk-produkter med tillhörande underhållsavtal. Dessutom satsar ÅF på produktdatalösningar (PDM) för att enklare kunna organisera, hantera och spåra data i projekt - från uppstart till simulering och dokumentation.

”Tidigare i år förnyade vi vårt samarbetsavtal med Cad-Q. Parallellt med detta har vi också analyserat och utvärderat våra arbetsprocesser och vårt sammantagna behov av Autodesk-licenser efter förvärvet av Epsilon vilket nu lett till denna långsiktiga investering”, säger Henrik Carlberg, IT-chef på ÅF.

”Vi på Cad-Q är naturligtvis mycket glada över denna affär och för partnerrelationen med ÅF där vi på nordisk basis kan bidra med kunskap och tjänster inom mjukvaruinköp, licenshantering, utbildningar och utvecklingstjänster”, säger Mats Persson, Business Unit Manager AEC/FM, Cad-Q.

CAD = computed-aided design
BIM = byggnadsinformationsmodellering
PDM = product data management"
 
« Tillbaka