Addnode: Order
2012-06-26

"TUI Nordic/Fritidsresor väljer PLM-lösning från Addnodebolaget Technia för att skapa ett bättre reseerbjudande

Addnodebolaget Technia, har tecknat ett avtal med TUI Nordic/Fritidsresor om leverans av en PLM-lösning för TUI Nordic. Målet är att effektivisera produktframtagningen i deras charterverksamhet, minska kostnaderna och förbättra kvaliteten.

"TUI Nordic har beslutat att investera i en PLM-lösning för att förnya vår produktframtagningsprocess för vår charterverksamhet. Technia kommer att vara vår partner för att skapa bättre reseerbjudande och upplevelser för våra kunder ", säger Tor Claussen, Director of Product, Content and Aviation på TUI Nordic.

"Att kunna arbeta med branschledare som TUI Nordic är verkligen en strategisk seger för Technia. Vi överför vår expertis och lösningar som vi skapar i samarbete med andra ledande branschföreträdare, vilket kommer att hjälpa TUI Nordic i arbetet att förbättra sin process för framtagning av erbjudanden. Detta partnerskap bekräftar vårt samlade erbjudande av branschkunskap, ett starkt konsultteam, Technia-komponenter och samarbetet med Dassault Systèmes", säger Jonas Gejer, VD på Technia.

TUIfly Nordic AB, Fritidsresor/Star Tour/Finnmatkat är den ledande researrangören i Norden med 1,2 miljoner kunder per år. TEMA, Nazar, My Planet och flygbolaget TUIfly Nordic ingår också i den nordiska koncernen. Den nordiska koncernen ingår i världens största reseföretagsgrupp, TUI Travel Plc."
 
« Tillbaka