AddNode: Strategiskt avtal
2010-08-30

"Addnode's dotterbolag Technia tecknar avtal med det holländska bolaget REV'IT

Technia, den ledande leverantören i Europa av Product Lifecycle Management (PLM) lösningar, har tecknat ett avtal med det holländska bolaget REV'IT! gällande implementering av PLM baserat på ENOVIA Apparel Accelerator från Dasault Systèmes. ENOVIA Apparel Accelerator kommer förbättra REV'IT!s produkthantering och ge snabbare marknadsintroduktioner. Målet är att implementera lösningen inom 90 dagar. En förutsättning för den här typen av snabba och kostnadseffektiva PLM-implementeringar för mode- och textilföretag är Technias paketerade lösning Apparel Optimizer som ger hög användarvänlighet i Dassault Systèmes standardprodukt.

Sedan introduktionen 1995 har REV'IT! omdefinierat motorcykelmarknadens industristandard. REVÍT!s mål är att skapa kläder med god prestanda och innovativ design till motorcyklister världen över. REV´IT!s produkter säljs i 50 länder och företaget har kontor i Oss, Nedeländerna och i News York, USA.

"Detta är ett strategiskt projekt för att stimulera REV´IT!s fortsatta tillväxt. Vi behöver kunna få ut nya innovativa produkter till marknaden i en allt snabbare takt. Samarbete genom hela leverantörskedjan är således ett måste då vi spelar på en global marknad. Vi är säkra på att Technia med sin världsledande expertis inom PLM och mode/textilindustri kan hjälpa oss att dra nytta av ENOVIA-lösningens fördelar inom 3 månader. Vi tycker om kombinationen av Dassault Systèmes och Technia - båda företagen är mycket respekterade inom sina respektive områden, där Dassault Systèmes är PLM-mjukvaruleverantören och Tecnia är experten inom PLM och mode/textilindustrin", säger Ivan Vos, CEO på REV'IT!.

"REV'IT! brinner för att bli nummer ett sin bransch. Det är orsaken till att de vände sig till de två globala PLM ledarna, Technia och Dassault Systèmes, för sin strategiska PLM implementation. Det här kommer bli ytterligare ett mycket bra exempel på vilka fördelar PLM kan ge mode- och textilföretag. Technias Apparel Optimizer i kombination med Dassault Systemes ENOVIA plattform möjliggör ett snabbt och mycket kostnadseffektivt projekt", säger Ylva berg, CEO och President på Technia."
 
« Tillbaka