AddNode: Nytt avtal
2009-02-12

"Addnode tecknar avtal med ÅF

Addnodes dotterbolag Cad-Q, som är Nordens ledande leverantörer av modell- och ritningsrelaterad IT, har tecknat ett centralt samarbetsavtal med ÅF. Avtalet är ett exklusivitetsavtal som omfattar mjukvaror och tjänster kring Autodesks produktplattform.

ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med 4400 medarbetare på 70 kontor i 19 länder. ÅF erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system.

För att säkra kvalitet, minska kostnader och möjliggöra effektivare arbetsprocesser har ÅF valt att teckna ett strategiskt exklusivitetsavtal med Cad-Q där mjukvaruinköp, licenshantering, utbildningar och tjänster avseende CAD ingår.

- Vi har sedan tidigare ett gott samarbete med Cad-Q lokalt och nu var det dags att ta ytterligare ett steg och teckna ett centralt avtal. Vi får en modern och väl fungerande CAD-miljö, samtidigt som vi får en bättre kontroll över hur licenserna utnyttjas inom företaget, säger Henrik Carlberg, IT-chef på ÅF.

- Vi på Cad-Q ser fram emot ett fortsatt bra samarbete med ÅF och vi är mycket glada för att de gett oss ett tydligt förtroende genom att teckna ett strategiskt samarbetsavtal med oss, säger Rolf Kjaernsli, VD Cad-Q AB och affärsområdeschef Design Management."

 
« Tillbaka