AddNode - mkt fin order!
2006-06-29

"AddNodes dotterbolag Technia tecknar avtal värt över 20 MSEK om leverans av PLM system med ledande globalt verkstadsindustriföretag

Technia har tecknat nytt avtal med ett ledande globalt verkstadsindustriföretag. Avtalet gäller global implementation av PLM systemet Enovia MatrixOne. Det totala ordervärdet uppgår till över 20 MSEK under 2006/2007.

Efterfrågan på effektiva system för PLM, Product Lifecycle Managment, drivs av industrins behov av att effektivisera utvecklingen för att snabbt få ut nya högkvalitativa produkter på marknaden.

För att verkstadsindustriföretag ska kunna öka sina marknadsandelar och skapa nya affärsfördelar måste de kunna utveckla, tillverka och sälja sina produkter globalt. Technia hjälper företag att öka innovationsförmågan och time-to-market genom att leverera PLM-lösningar som ökar förmågan att skapa och hantera produktinformation globalt.

"Tillverkningsindustrin är en av de branscher vi fokuserar mest på i Norden. Detta är därför en strategiskt viktig affär för oss och det är särskilt glädjande att se att företaget nu satsar globalt på Technias lösningar", säger Staffan Hanstorp, VD Technia."

 
« Tillbaka