AddNode - fin order till dotterbolag igen!
2006-04-21

"Technia tecknar avtal om sammanlagt drygt 30 MSEK med tre ledande Nordiska telecom bolag
Technia har under en kort tidsperiod tecknat nya avtal med tre ledande Nordiska telecom företag. Avtalen innehåller både försäljning av MatrixOne's programvara samt konsultation kring relaterade tjänster för att expandera existerande PLM-lösningar hos företagen. Det totala ordervärdet uppgår till drygt 30 MSEK och avtalen löper under 2006/2007.

Efterfrågan på effektiva PLM-system drivs av industrins behov av att effektivisera utvecklingen för att snabbt få ut nya högkvalitativa produkter på marknaden. Hightech- och elektronikbranschen utsätts ständigt för förändringstryck kopplat till korta livscykler och marknaden kräver nya innovativa produkter till kontinuerligt lägre priser i ett allt högre tempo. För att lösa dessa utmaningar behöver telecomföretag en strukturerad utvecklingsprocess och möjlighet att samarbeta och utbyta produktdata med sina partners.

"Våra PLM lösningar spelar en stor roll när det gäller att stödja företag i denna process. High-tech och elektronik branschen är ett av de områden som vi har beslutat att koncentrera oss på och det är därför särskilt glädjande att se att kunder fortsätter att satsa på Technia. Genom vårt samarbete med Nordiska telecomföretag har Technia byggt upp en unik branschkunskap som nu börjar ge utdelning", säger Staffan Hanstorp, VD Technia."

 
« Tillbaka