Ledstiernan - viktigt avtal för portföljbolag!
2006-01-27

"Ledstiernans portföljbolag MMG har via NonStop Television tecknat exklusivt samarbetsavtal med Expressen

Genom ett exklusivt samarbetsavtal mellan Expressen och NonStop Television kommer tv-kanalen Star! att leverera nöjesinnehåll till tidningens interaktiva medier.

Genom ett samarbetsavtal mellan NonStop Television och Expressen kommer tv-kanalen Star! att stå för nöjesnyheter och rörligt innehåll till Expressen och dess nya medier. Star! kommer dagligen att bidra med rörligt programinnehåll till Expressens webb-tv och mobilportal i form av tre olika block:
Star! Daily - Dagliga nöjesnyheter med det senaste inom film, mode, musik.
Star! Mode - Modenyheter och de trendigaste modevisningarna från New York, Paris, Milano och London.
Star! Gala - Glitter och glamour från röda mattan i samband med de stora internationella galorna.

Samarbetet innebär även att Expressen har ensamrätt som sponsor i samband med stora galor som Golden Globe®, GRAMMY®- och EMMY®-galan när de direktsänds på Star!. Förutom att agera som sponsor kommer Expressen ha möjlighet att erbjuda läsarna exklusiva galapaket med VIP-biljetter till galaföreställningarna och de officiella efterfesterna med stjärnorna.

"För oss är Star! en perfekt samarbetspartner. Vi vill vara bäst på nöje, kändisar, glamour och mode och läsarna och tittarna efterfrågar sådant material. Star! är en ledande nöjeskanal som kommer att stärka Expressens satsning på webb-tv.", säger Mattias Carlson, Biträdande chef Expressen Nya Medier.

"Genom sin starka utveckling inom nya medier är Expressen en attraktiv samarbetspartner för oss", säger Ignas Scheynius, VD NonStop Television. "Star! är redan idag ett självklart val för många som söker det senaste inom underhållning. Nu har vi en gyllene chans att nå ut till en stor läsekrets och ytterligare synliggöra kanalens breda nöjesutbud"."

"Om Millennium Media Group (MMG)
MMG är ett mediaföretag inom förvärv och distribution av film- och TV-rättigheter. www.millenniumgroup.se"

 
« Tillbaka