Notebook Design: Ny order!
2005-10-24

"I samband med att Svenskt Papper byter namn till Map anlitas datordesignföretaget Notebook Design. Med varumärkes- anpassade datorer profilerar Map det nya varumärket och minskar samtidigt stöldrisken av företagets datorer.

- Varumärkesanpassningen av våra datorer är ett viktigt verktyg i att skapa igenkänning för vårt nya varumärke. Notebook Design ger oss möjligheten att kombinera stöldskydd med profilering. Vi är oerhört nöjda med resultatet som uppmärksammats positivt såväl internt som externt, säger Maria Lundmark marknadsdirektör på Map.

Efter en nästan 100-årig historia väljer ett av Sveriges mest kända varumärken, Svenskt Papper, att byta namn till Map Sverige AB. Svenskt Papper har sedan många år ingått i den europeiska grossistkedjan Map Merchant Group tillsammans med 25 andra pappersgrossister i Europa. Främsta anledningen till namnbytet är att koncernen vill skapa ett starkt internationellt varumärke.

- Map har valt att starta med en testserie på 35 datorer, men responsen från de övriga kontoren i Europa har varit mycket positiv, säger Alexis Aminoff VD Notebook Design.

Det Malmöbaserade Notebook Design är en av världens första totalleverantörer av varumärkesanpassade datorer. Konceptet är mycket enkelt. Företaget omvandlar bärbara datorer till varumärkesprofilerade arbetsverktyg genom att varumärkesanpassa datorlocken efter kundens önskemål."

 
« Tillbaka